Hei Alle sammen

Midt Navn er Stian Thowsen 19 år ifra Kongsberg, og jeg har drevet med pontiac hele livet. Pontiac Cluben la til et ønske om noen som kunne skirve et nyhetsbrev for betalende medlemmer. Så jeg tenkte å påta meg den jobben, slik at dere medlemmer får fordeler som ikke medlemmene har.

Nyhetsbrevet vil inneholde Intervju av medlemmenes biler, dems historie, kommende arrangementer og generelt informasjon. Om du kunne være interessert i et lite intervju hvor jeg kommer på besøk å tar noen bilder og en hyggelig bilprat, eller over telefon samt at jeg får tilsendt deres fineste bilder. 

Så venligst ta kontakt med meg på telefon 949 81 784 

15.11.2022 

Hei alle sammen. Jeg driver forøvrig å samler inforamsjon til nyhetsbrevet for at dere kan lese i jula. Så håper dere er tålmodige. Dette blir bra! 

22.11.2022 

Hei alle sammen da vil jeg kunne si at i morgne så vil nyhetsbrevet komme på e-post. Hvis det ikke ligger på vanlig innboks så sjekk søppelposten. Dere burde glede dere for dette kommer til å bli knall bra. 

Hvis det er flere som vil være med neste gang, så venligst send meg en mail eller kontakt meg på tlf 949 81 784. 

Neste nyhetsbrev i desember så har jeg tatt kontakt med en med en 1958 Pontiac, så det blir nok spennende. Hjertelig god dag til dere alle! 

Mvh Stian Thowsen Redaktør