Nord-Norgestreffet 2011


Årets Nord-Norgestreff var i år lagt til Tromsø, og Amcar Tromsø sto for gjennomføringa av treffet, helga 19 til 21 august. Treffet var lagt til Tromsdalen Camping, ikke langt fra den kjente Ishavskatedralen. Det kom inn biler fra Vadsø i nord, og fra Bodø i sør, og noen svenske Amcar entusiaster.

Campingen ligger noen minutters gange fra ett idrettsannlegg, og etter vask og polering på fredagen, ble bilene stilt ut, i sirkelen på en, heldigvis tørrlagt skøytebane. Her var også partyteltet satt opp, med servering av mat og drikke, hele dagen.


Etter endel rundspørring, blir det anntydet at ca 30 Pontiacer var på treffet, da er gammelt og nytt tatt med, noe som er veldig bra.


Lørdagen var cruisingen inn til Tromsø by satt til kl 16, og etterhvert var Storgata og torget fylt opp av amerikanske kjøretøy, og hvis alle var med, fikk publikum oppleve ca 170 kjøretøy. Men, det var på cruisingen. Det var meldt om godt besøk av publikum også på utstillingen på treffplassen, da særlig på lørdag.

 


Både fredag og lørdags kveld, sto Stylemasters fra Kiruna for musikken, og god musikk skaper god stemning. Det var rock"n roll og dansing ut over kvelden, og folket hadde det supert.Den annonnserte Pontiacmarkeringen uteble, men en Pontiac markerte seg svært bra, Knut Einar Einarsons 69 Firebird Cab. Han kunne kjøre hjem til Sortland med 3 priser, Amcar Trophy, beste 60 taller og juryens favoritt.Premieutdelingen var satt til ca 13.30 på søndagen slik at folket hadde litt tid på seg til å komme seg hjem etter et vellykket Nord-Norgestreff i Tromsø, takk til Amcar Tromsø

Takk til #206 Jan Dagenborg for bilder og tekst!