AMCARS GUIDE TIL TRYGG VINTERLAGRING AV BIL

En av fordelene med å være medlem av Pontiac Club Norway, er å kunne få redusert pris på Medlemsskap i Amcar Norway. Her er Amcars Guide til trygg vinterlagring av din Pontiac. Anbefales å lese igjennom før du setter prosesser i gang.

Vintersesongen er snart i gang, og tiden er inne for å vinterlagre sommerbilen. Det finnes en del enkle og generelle tips for å unngå uheldig lagring, men det er ofte ikke nok dersom du virkelig vil ta vare på entusiastbilen din. AMCAR har lang erfaring med vinterlagring av kjøretøy og ønsker å gi deg en mer omfattende innføring, slik at du som entusiast kan gi bilen din de aller beste forutsetninger for en trygg og problemfri vinterlagring. Lagringsforholdene er helt avgjørende og lagrer du bilen under fuktige forhold vil du fort møte problemer. Biler som lagres i fuktig klima vil forvitre raskt. Fuktig klima er «døden» for karosseri, lakk, krom, elektriske ledninger, brytere og instrumenter. Sørg derfor for at bilen din lagres tørt og luftig.

[ LES MERE ]

#AmcarNorway #Amcarmedlem #amcar #vinterlagring #pontiacclubnorway #Pontiac #norway #Amcarklubb #Amcarclub #bilklubb #landsomfattende #landsdekkendePublisert/ published: 25-09-2023